Inspiratie

Inspiratie voor je webwinkelOp Ecommerce News brengen we je regelmatig nieuws, interviews en opinie, maar soms heb je als webwinkelier behoefte aan iets meer. Aan een frisse blik, een andere invalshoek of gewoon handvaten om je verder op weg te helpen.

Nieuws over inspiratie

Onze laatste nieuwsberichten over inspiratie zijn:

Zo nu en dan komen wij wat tegen of bedenken we wat, waarvan we denken dat het als inspiratie kan dienen voor webwinkels. Zo schreven wij wat Bol.com nog meer zou kunnen aanbieden, toen het de premiumdienst Bol.com Select lanceerde. Ook hebben wij aan het eind van het jaar wel eens de glazen bol erbij gepakt om te voorspellen wat de verkooptrends van het jaar erop zouden worden. En waarom wordt bij veel webwinkels niet van te voren al gemeld aan de klant dat een handtekening vereist is en dat er dus iemand thuis moet zijn?

Op deze pagina vind je dus al die berichten die we de afgelopen jaren hebben geschreven die je mogelijk kunnen inspireren bij het runnen van je webwinkel. Want het kan heel verhelderend werken om eens te zien hoe anderen iets aanpakken, hoe in het buitenland over bepaalde dingen wordt gedacht of welke mogelijkheden er zijn met bepaalde nieuwe technologieën.