Volg Webwinkel Weblog

Sorteer opPopulairDatum
 • Sprekers E-commerce Live bekend

  kaartje ecommerce liveOp 2 juni organiseert Emerce een nieuw ecommerce event. En hoewel het dus nog nooit heeft plaatsgevonden is het volgens de organisator wel al toonaangevend! Uiteindelijk zou de organisatie daar wel eens gelijk in kunnen krijgen gezien de goede sprekers, locatie en al ruim 600 geregistreerden voor het event. Wij zijn erbij en bieden jou ook graag een kaartje aan!

  Lees verder

 • Webshop Wednesday: Kansen van video-commerce

  Tijdens het Webshop Wednesday-event van gisteravond stond video-commerce centraal. Wat zijn momenteel de kansen van video? Hoe gemakkelijk is het om ermee te beginnen, waar moet je op letten, en vooral: wat mag je er commercieel gezien van verwachten? Gisteren werd dat haarfijn uitgelegd en wij waren erbij.

  Lees verder

 • Wat is de beste nieuwe webwinkel van vandaag?

  Beste Startende WebwinkelOp 26 maart vindt weer het Thuiswinkel Awards-gala plaats. Hét event met de grootste brancheprijzen. Verschillende rubrieken worden gedomineerd door de grotere jongens maar er is ook een award die juist op de nieuwkomers is gericht: De prijs voor de Beste Startende Webwinkel van het Jaar. Wat voor webwinkels maken hier zoal kans op en wat zijn hierin nu de laatste trends? 

  Lees verder

 • Thuiswinkel Award Publieksprijzen XS uitgereikt

  Thuiswinkel Award Publieksprijzen XS uitgereiktGisteravond werden weer eens de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS uitgereikt. Dat zijn de prijzen voor webwinkels met een jaaromzet van maximaal 4 miljoen euro. In zeventien verschillende categorieën werden prijzen uitgereikt door presentator Gerard Ekdom.

  Lees verder

 • Vooruitblik op eerste editie E-commerce Live

  Eerste editie van E-commerce Live De ecommercebranche groeit, dus het is logisch dat er ook elk jaar weer nieuwe evenementen bijkomen. Eén daarvan is E-commerce Live, een event van Emerce dat aankomende juni voor de allereerste keer wordt gehouden in de Beurs van Berlage. Inmiddels is de website online. Wij hebben het programma alvast even doorgelezen en denken dat het zomaar eens een leuke dag kan gaan worden.

  Lees verder

 • Webwinkel Vakdagen 2015

  Webwinkel Vakdagen 2015Gisteren zijn de Webwinkel Vakdagen weer van start gegaan en zoals gebruikelijk was het weer een drukte van jewelste! Het event mag zichzelf met recht dé ecommerce-beurs van het jaar noemen en uiteraard hebben wij er dus ook een bezoekje aan gewaagd. Wij vonden het een succes, dus zijn vandaag weer van de partij. Zien we je daar?

  Lees verder

 • Ecommerce Insights, events met inhoud

  Ecommerce Insights, events met inhoudVoor webwinkeliers is er natuurlijk elke week wel wat te doen. Sinds kort kunnen daar enkele seminars van ecommercebureau Guapa Media aan worden toegevoegd. Afgelopen donderdag werd alweer de derde van 2014 gehouden en ook komend jaar staan er drie op het programma. Wat kun je van zo’n dag eigenlijk verwachten?

  Lees verder

 • SEOshop-webwinkel van het Jaar-verkiezing gestart

  Webwinkel van het Jaar-verkiezing gestartDe verkiezing van Webwinkel van het Jaar is weer van start gegaan. Voor de tweede keer gaat SEOshop op zoek naar de beste webwinkel - die uiteraard op hun software werkt - van het jaar. Naast de beste webwinkel wordt er ook gezocht naar de beste app en het beste thema van het jaar.

  Lees verder

 • Don't be a moron, MoRun!

  Don't be a moron, MoRun!Toen wij gisteren toevallig op de koffie waren bij SEOshop, waren we een beetje in de war. Er was iets anders aan de normaal zo gladgeschoren SEOshop-mannen, al hadden ze ons het wel vooraf aangekondigd. De snorremansen van SEOshop maken zich op voor de Movemberrun in het Vondelpark en er zijn nog plaatsen over!

  Lees verder

 • België organiseert wederom Dag van de Webshop

  België organiseert wederom Dag van de WebshopSinds 2011 kent België een heuse Dag van de Webshop. Een actie die is opgezet om het Belgische ecommercelandschap te promoten en waarbij alle aangesloten webwinkels exclusieve kortingen aanbieden. Dit jaar is het zelfs geen, maar drie dagen lang. Van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 november.

  Lees verder

 • Inschrijvingen Thuiswinkel Awards geopend

  Thuiswinkel Awards 2015Welke webwinkels behoren tot de beste van Nederland? Wie is in 2015 de publieksfavoriet? En wie is volgens de deskundige vakjury de beste in zijn vakgebied? Op 5 maart en 26 maart 2015 worden weer de felbegeerde Nationale Thuiswinkel Awards uitgereikt. De inschrijving voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2015 is vanaf nu geopend voor alle webwinkels van Nederland.

  Lees verder

 • Dennis de Freytas wint 3e Ecommercerun

  Dennis de Freytas wint 3e EcommercerunGisteren vond de derde Ecommercerun in Utrecht weer plaats! Het mag dan wel officieel herfst zijn, de Ecommercerun was weer zonnig als altijd, en dit jaar met meer lopers, betere tijden en meer blije gezichten dan ooit! Al kan er maar één écht de winnaar zijn…

  Lees verder

 • E-Commerce Expo nieuwe Belgische vakbeurs

  E-Commerce Expo nieuwe Belgische vakbeursDe Belgische ecommerce-sector is een vakbeurs rijker. Op 1 en 2 december dit jaar vindt namelijk voor de eerste keer E-Commerce plaats. Of E-commerce Xpo, zoals ze zich op Twitter noemen. Of E-Commerce Expo zoals ze zichzelf op de 'over ons'-pagina noemen. Hoe het ook zij, een nieuw evenement voor Belgische webwinkeliers dus, in Kortrijk.

  Lees verder

 • Verslag van vijfde editie Exact meets Magento

  Exact Meets Magento De vijfde editie van het Exact Meets Magento-evenement werd gisteren gehouden op het hoofdkantoor van de boekhoudsoftware-leverancier. Met presentaties van Exact en Magento uiteraard, maar ook van Guapa Media, PayPal, Transsmart en diverse andere partijen. De moeite van het bezoeken waard?

  Lees verder

 • SEOshop weer platinum sponsor Vakdagen

  SEOshop weer platinum sponsor Webwinkel VakdagenVoor SEOshop zijn de Webwinkel Vakdagen de laatste jaren blijkbaar goed bevallen, want de webwinkelsoftwareaanbieder heeft zich weer aan dit evenement verbonden als platinum sponsor. Op 21 en 22 januari 2015 wordt het voor de vierde keer op rij dat SEOshop op deze manier de Vakdagen sponsort.

  Lees verder

 • Wie heeft de beste kadowebshop van 2014?

  Wie heeft de beste kadowebshop van 2014?Tegenwoordig zijn er heel wat webwinkels waar je als consument op zoek kunt naar een geschikt cadeau voor een jarige. Maar welke webwinkel is nou de beste kadowebshop van 2014? Op die vraag probeert eenkadovoor.nl een antwoord te vinden. Op dinsdag 7 november reikt het de Beste Kadowebshop 2014 Award uit.

  Lees verder

 • 'Google Analytics? Nee, dat gebruik ik niet'

  Webshop Wednesday bracht gisteren een groep van zo’n veertig man op de been en ook wij waren erbij. Dit keer was de microfoon voor Descours & Cabaud. Naast fysieke winkels, is het bedrijf online ook lekker bezig. Al doen ze dat net wat anders dan wij gewend zijn. Want dit bedrijf ontwikkelt blijkbaar letterlijk naar de wensen van de klant!

  Lees verder

 • Vente-Exclusive is logistieke webshop van het jaar

  Vente-Exclusive is logistieke webshop van het jaarVente-Exclusive mag zich een jaar lang de logistieke webshop van het jaar noemen. Die award wonnen ze gisteren namelijk tijdens de gelijknamige verkiezing Logistieke Webshop van het Jaar 2014 in Bussum. De jury was vooral te spreken over de verrassende keuzes die de webwinkel heeft gemaakt. Het liet hiermee mede-finalisten Coolblue en HelloFresh achter zich.

  Lees verder

 • Hoe welkom zijn bloggers bij de HEMA?

  Hoe welkom zijn bloggers bij de HEMA?Hét Nederlandse merk HEMA wil nog meer interactie met de maatschappij en lanceert daarom komende maandag één groot blog waarop honderden bloggers kunnen gaan schrijven over wat de HEMA voor hen betekent. Gisteren was de eerste kennismaking en wij waren erbij. Maar waren we ook welkom?

  Lees verder

 • Veel interesse voor Ecommercerun!

  Veel interesse voor Ecommercerun!Wat begon met een kleine club groeit inmiddels uit tot een groots jaarlijks evenement. Terwijl inschrijven nog enkele weken mogelijk is zit het aantal deelnemers al ver boven die van afgelopen jaar. PayPal, Twinkle Magazine, Pathé, Thuiswinkel.org en Thuisbezorgd.nl zijn allemaal van de partij. Jij ook?

  Lees verder

 • Hier moet je bij zijn!

  Hier moet je bij zijn!Zo aan het einde van de zomer is het altijd weer tijd voor de betere evenementen. De komende twee maanden staat er weer van alles op het programma. Van logistiek tot de laatste trends en van een informele borrel tot een jaarlijks hoogtepunt. Welke events mag jij als webwinkelier nou echt niet missen?

  Lees verder

Meer
Laatste reacties
Nu op het Webwinkel Forum
Vraag

Waarom bezoek jij Webwinkel Weblog?

 • Heb een webwinkel
 • Heb meerdere webwinkels
 • Werk bij een webwinkel
 • Bieden webwinkel software
 • Werk voor (een) webwinkel(s)
 • Wil graag een webwinkel
Interessante trefwoorden

McommerceEcommerceLanceringVrouwenCijfersNicheLudiekInspiratieAmazonTipsWebwinkelPopupstoreVerzendkostenWebwinkelsoftwareOnderzoekIdealPostnl