Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel
Met haar webwinkelsoftware tegen een vaste prijs per maand is Mijnwebwinkel uitgegroeid tot één van de grootste software-aanbieders van de Benelux. Mijnwebwinkel bedient voornamelijk startende en kleine webwinkeliers. Al sluit het zijn grotere retailers met medewerkers ook niet uit. Onder de gebruikers bevinden veel mensen zich in de creatieve hoek.

Nieuws over Mijnwebwinkel

Onze laatste nieuwsberichten over Mijnwebwinkel zijn:

Achtergrond Mijnwebwinkel

MijnwebwinkelNet als veel andere bedrijven in de ecommerce is Mijnwebwinkel opgericht op een zolderkamer. Het Brabantse bedrijf bestaat sinds 2005. Eind 2016 maakten zo’n 40.000 mensen gebruik van de webwinkelsoftware. Het bedrijf is door de jaren heen aardig uitgebreid een ook het bedrijf zelf is volwassener geworden. De vaste lage prijsstructuur is altijd gebleven. De oprichter vindt dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Tot een maximum van 25 producten is de software zelfs gratis te gebruiken.

Myonlinestore.com

Met de internationale naam Myonlinestore.com kijkt Mijnwebwinkel inmiddels ook over de landgrenzen. Het bedrijf ziet elk land als mogelijke groeikans, maar de focus ligt op Engelstalige landen. Myonlinestore.com is juridisch gevestigd in de Verenigde Staten, en ook een kantoor wordt op termijn niet uitgesloten, maar de bedrijfsvoering vindt vooralsnog plaats in Oss.

Met Myonlinestore.com wil Mijnwebwinkel ook buiten de landsgrenzen groeien.

Overname Visma

In 2021 maakte Visma, een aanbieder van boekhoud- en andere cloudsoftware, bekend dat het Mijnwebwinkel overneemt. Vooralsnog zal Mijnwebwinkel als een zelfstandige organisatie haar bedrijfsactiviteiten voortzetten. De winst zou na de overname moeten komen uit de koppeling tussen de webwinkelsoftware, boekhoudsoftware en het voorraadbeheer. Hiervoor integreert Mijnwebwinkel de software met de andere Visma-bedrijven.

Ervaringen en kosten

Het overgrote deel van de gebruikers heeft positieve ervaringen met Mijnwebwinkel. Ze zijn tevreden over de prijs, de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkelsoftware en de klantenservice. Ook het feit dat er een gratis versie is waarmee klanten de software kunnen testen wordt in ervaringen enthousiast ontvangen.

De mogelijkheden qua design worden door sommige webwinkeliers minder positief beoordeeld. Al is het bedrijf hard bezig om steeds meer opties aan te bieden. Ook beschikt de software over minder integraties dan de duurdere varianten. Toch kan de beginnende webwinkelier met de standaardintegraties een prima start maken.