Evenementen

Ecommerce evenementenBij Ecommerce News struinen we regelmatig ecommerce-evenementen af. We zijn vaak te zien op de grotere events, maar zien ook zeker de charme in van kleinere events. We voelen sprekers aan de tand, luisteren naar interessante keynotes en blijven via presentaties op de hoogte van alle updates uit de ecommerce-wereld. Ben je zelf, vanwege tijd- of geldgebrek, niet in de gelegenheid om al die evenementen te bezoeken? Niet getreurd, wij brengen met alle plezier een verslag uit van de bezochte events.

Nieuws over evenementen

Onze laatste nieuwsberichten over evenementen zijn:

Evenementenkalender

Dat je als webwinkelier meer te doen hebt dan het bijhouden van alle ecommerce gerelateerde bijeenkomsten, snappen we maar al te goed. Daarom hebben we een handig overzicht voor je gemaakt, waarmee je in één oogopslag kunt zien welke interessante events er op de planning staan. Ook lees je er wat het thema van de bijeenkomst is, welke sprekers hun opwachting maken en of er kosten aan zijn verbonden.

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen, dat traditiegetrouw op de derde woensdag en donderdag van januari plaatsvindt, trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. Ecommerce News is hier ook enthousiast over en heeft nog geen editie overgeslagen. Hoewel de vakbeurs is uitgegroeid tot het grootste ecommerce-event van de Benelux, heeft het nog altijd een zeer laagdrempelig karakter. Het enige wat je als bezoeker even moet doen, is je vooraf aanmelden.

Andere events die je niet wilt missen

Bij de Shopping Awards, waar Nederlands beste ecommerce-spelers tegen elkaar strijden, zijn wij eveneens graag van de partij. Hetzelfde geldt voor de jaarlijkse ecommerce-update van Shopping Today, dat tot en met 2013 bekendstond als de Thuiswinkel Update. Een ander event waar je ons zeker tegenkomt is Exact Live. Zaken als boekhouding en voorraadbeheer klinken misschien niet erg spannend, het afwisselende programma is dat wel.

Hardlopen en netwerken

Ook Lightspeed Connect, waar verschillende facetten voor omnichannel-ondernemers aan bod komen, slaan we niet snel over. Daarnaast organiseerde Ecommerce News sinds 2012 zeven maal haar eigen event: de Ecommercerun. Dit hardloopevent is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de leukste netwerkevents van de branche en werd vooral geroemd vanwege de informele setting.