Ecommerce evenementen

Aankomend

Wat
Wacht…Wat?!
Wanneer?
Waar

Dit wordt de 7e editie van Meet Magento Nederland, dat interessante sessies van zowel nationale als internationale sprekers bevat.

12 mei tot
13 mei
Utrecht,
Nederland

Big Data in E-commerce is het eerste ecommerce-event georganiseerd door Twinkle België, het Vlaamse zusje van Twinkle Magazine.

12 mei
Antwerpen,
België

Digital Commerce is een gratis seminar dat plaatsvindt in Antwerpen. Tijdens de ochtend wordt stilgestaan bij alle facetten van ecommerce in België.

12 mei
Antwerpen,
België

Tijdens deze editie van Checklist Webwinkeldag zal de conversieoptimalisatie van de webwinkel centraal staan. Naderhand is er een netwerkborrel.

19 mei
Rotterdam,
Nederland

Tijdens de Vakdag Logistiek & E-commerce staat de logistiek achter webwinkels centraal. Hoe kun je dit proces zo efficiënt en effectief mogelijk organiseren?

14 juni
Almere,
Nederland

Het Cross Border Event dient als bron van inspiratie en kennis en introduceert bezoekers bij een internationaal netwerk van koplopers en specialisten.

07 september
Bunnik,
Nederland

Emerce eFulfillment gaat volledig over fulfillment voor ecommerce en richt zich zowel op retailers, producten als webshops.

13 oktober
Utrecht,
Nederland

Twinkle100 België is de Belgische variant van het populaire jaarboek dat in Nederland al acht jaar bestaat. Tijdens het evenement zullen de topspelers worden bekendgemaakt.

20 oktober
NNB,
België

De Webwinkel Vakdagen is het grootste ecommerce-event van de Benelux. Vorig jaar bezocht een recordaantal van 10.789 bezoekers en 250 exposanten het evenement.

18 januari tot
19 januari
Utrecht,
Nederland

Mis je een evenement? Mail ons!