Interviews

interviewOm goed op te hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de ecommerce kun je het nieuws nauwlettend in de gaten houden en alle persberichten verslinden die je tegenkomt. Ook op de meeste ecommerce-events word je weer wat wijzer. Maar als je écht de diepte in wilt, heb je er soms toch meer aan om een interview te lezen met iemand die actief is in de branche. Hier op Ecommerce News vind je dan ook talloze interviews met mensen uit de ecommerce. Dit zijn zowel startups als decennia oude bedrijven.

Nieuws over interviews

Onze laatste nieuwsberichten over interviews zijn:

Onze doelgroep

Bij Ecommerce News interviewen we graag pure players, maar ook omnichannel-ondernemers kunnen op onze interesse rekenen. We richten ons op de bedrijven die (net) niet in de top-100 staan, waardoor je vooral zult lezen over de spelers die je misschien zelf nooit had ontdekt. Natuurlijk is deze richtlijn niet heilig, want voor een interview met een grote speler met een écht bijzonder verhaal willen ook wij best een uitzondering maken.

Werkwijze Ecommerce News

Ecommerce News staat erom bekend kritisch naar de ontwikkelingen binnen de branche te kijken. Dit doen we niet alleen zodat we onze eigen bevindingen kunnen publiceren, maar ook om tijdens de interviews de nodige scherpe vragen te kunnen stellen. Standaard ‘advertorials’ vind je bij ons niet, maar als we ergens van onder de indruk zijn laten we dat gelukkig ook wel blijken. We schrijven graag realistische verhalen over het ondernemerschap, de uitdagingen die erbij horen, welke successen er gevierd zijn en welke doelstellingen er nog op de planning staan.

Leveranciers binnen de ecommerce

Hoe langer een webshop bestaat, des te groter is de kans dat de webwinkelier een scala van (externe) specialisten en toeleveranciers om zich heen heeft verzameld. Bij Ecommerce News voelen we ook regelmatig bouwers van webshopsoftware, logistieke partijen, payment service providers, marktplaatsen en andere bedrijven aan de tand over hun bedrijfsvoering en de nieuwste ontwikkelingen.