Volg Webwinkel Weblog

Links

Op deze pagina vind je verwijzingen naar websites gerelateerd aan het weblog. Interesse om tussen deze links te staan? Neem contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail.

Webwinkel Opzetten
Wil je dolgraag een webwinkel beginnen, maar kun je door de vele bomen het bos niet meer zien? Geen paniek, deze website is namelijk speciaal opgezet om mensen die een webwinkel willen beginnen te helpen. Je leest en leert hier alles over de voorbereiding, de kosten, de wetgeving, software en nog veel meer!

Webwinkel Forum
Een levendig discussieplatform voor (potentiële) internetondernemers. Op het Webwinkel Forum komen (toekomstige) webwinkeliers en andere online ondernemers bij elkaar om elkaar vragen te stellen en te helpen bij alles wat er komt kijken in de wereld van ecommerce.

Ecommerce News
Het Engelstalige zusje van Webwinkel Weblog die (internationale) lezers op de hoogte houdt van de ecommerce-branche in Europa. Ontdek nu waarin Duitsland verschilt van Frankrijk, waarom Nederland achterloopt op het Verenigd Koninkrijk, of welke Zuid-Europese webwinkels zoal over de landsgrenzen groeien!

Ecommerce Talk
Net als Webwinkel Weblog zelf, heeft ook het forum een Engelstalige variant. Heb je zelf vragen over de ecommerce in Italië, Griekenland, Zwitserland of België? Met al je Europese ecommerce-vragen kun je hier terecht!

Ondernemen & Internet
Deze site is een prachtig beginpunt voor zowel startende als ervaren ondernemers. Als je wilt weten hoe je de bedrijfsruimte kunt inrichten, of je wilt weten wat er allemaal komt kijken bij het oprichten van een BV, dan ben je bij deze site op het juiste adres.

Webshopsoftware-Vergelijken.nl
Niet zeker welke webshopsoftware het beste voor je is? Deze website is gespecialiseerd in het vergelijken van webshopsoftware. Zo vinden ondernemers de software die past. Een uitgebreide vergelijker zorgt er voor dat je makkelijk de verschillende mogelijkheden naast elkaar kunt zetten. Zo maak je een goede keuze!

Webshop-beginnen Startpagina.nl
Duidelijk overzicht van handige sites over webwinkels en alles wat daarbij komt kijken.

Shoppagina
Shoppagina biedt (gratis) software waarmee je in een handomdraai zelf een webwinkel kunt beginnen. Kom je er niet uit? Via mail en telefoon staat er altijd een professionele helpdesk voor je klaar.

Ondernemingsplan Maken
Een ondernemingsplan opstellen is essentieel als je een bedrijf gaat beginnen. Maar, zo leert de praktijk, dit is niet voor iedereen weggelegd. Wij helpen die mensen, of het nou ondernemers zijn of studenten, dan ook graag op weg met voldoende voorbeelden en uitleg.

Geld & Ondernemen
Uiteraard gaat het op deze site over geld en ondernemen, maar ook over investeerders, bedrijfsovernames en administratie. Op de site annex weblog lees je leuke en interessante berichten, terwijl je via het menu bovenaan van alles kan lezen om een nog slimmere ondernemer te worden.

Ondernemers & Administratie
Administratie is (helaas voor velen) een niet weg te denken onderdeel van het bestaan als ondernemer. Gelukkig hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld of tijdrovend te zijn, iets wat we veelvuldig laten zien op deze site. Hier lees je onder andere hoe je je administratie opzet, hoe je die bijhoudt in Excel en hoe je btw-aangifte doet.

Eigen Baas Worden
Altijd al eigen baas willen worden? Dat kan uiteraard, maar beschik je wel over de juiste kennis, inzicht en papieren? Met onze test heb je dat in een paar minuten ontdekt! Na het invullen van onze vragen krijg je een score voorgeschoteld waarbij je ook nog eens je score met andere ondernemers (in spe) kunt vergelijken.

Freelance ondernemen
Handige marktplaats waarmee je diensten voor zelfstandigen kunt zoeken en je eigen diensten kunt aanbieden.

Webshop Blog
Op dit weblog lees je van alles over webshops, maar ook nieuws, aanbiedingen, reviews en kortingscodes.


Laatste reacties
Nu op het Webwinkel Forum
Vraag

Waarom bezoek jij Webwinkel Weblog?

  • Heb een webwinkel
  • Heb meerdere webwinkels
  • Werk bij een webwinkel
  • Bieden webwinkel software
  • Werk voor (een) webwinkel(s)
  • Wil graag een webwinkel
Interessante trefwoorden

McommerceEcommerceLanceringVrouwenCijfersNicheLudiekInspiratieAmazonTipsWebwinkelPopupstoreVerzendkostenWebwinkelsoftwareOnderzoekIdealPostnl