Shoppagina

shoppaginaShoppagina biedt webwinkelsoftware tegen een vaste prijs per maand. Het richt zich sterk op starters en kleine ondernemers die zelf een eigen webshop willen maken. Het abonnement is inclusief hosting, updates en support. Voor de verzending en online betaalmogelijkheden kun je gebruikmaken van partners. Samenvattend worden alle technische zaken door Shoppagina geregeld, zodat jij je kunt focussen op de verkoop van jouw assortiment.

Nieuws over Shoppagina

Ben je op zoek naar de laatste ontwikkelingen rond Shoppagina? Onze laatste nieuwsberichten hierover zijn:

IZI Services

ShoppaginaShoppagina is in 2009 voortgekomen uit het Utrechtse webdesign bureau IZI Services. Toen het bedrijf steeds meer aanvragen kreeg voor webshops, die vrij kostbaar zijn als ze iedere keer op maat moeten worden gemaakt, ontstond het idee om een standaardoplossing te maken waarmee iedereen zelf een webshop maken kan. Hierbij werkt het net als vele andere aanbieders van webwinkelsoftware volgens het SaaS-principe, oftewel software as a service.

Voor het beheer van een Shoppagina-webwinkel is geen technische kennis of ervaring met ecommerce vereist. Volgens de eigenaar kan iedereen die een computer aan kan zetten overweg met de webwinkelsoftware.

Voor de software van Shoppagina is geen technische kennis of ervaring met ecommerce vereist.

Functionaliteiten en ervaringen

Vanwege het SaaS-principe krijg je dezelfde software als iedere andere klant. Maar omdat je het design kunt aanpassen naar jouw smaak, is de shop wel enigszins op maat te maken. Er zijn een aantal functionaliteiten standaard geïntegreerd, waaronder iDeal-betalingen, waardoor je meteen aan de slag kunt met je webshop.

Voornamelijk kleine tot middelgrote webwinkeliers maken gebruik van de software van Shoppagina. Naast het gebruiksgemak – dit is een van de punten die positief wordt ervaren bij deze speler – komt dit mede door de lage instapkosten en de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen.

Tarieven Shoppagina

Deze aanbieder biedt drie pakketten met vaste tarieven. De verschillen zitten in het aantal producten dat je aan kunt bieden en enkele uitbreidingen.