Over ons

Wat is Webwinkel Weblog?
Webwinkel Weblog is opgericht in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot een populair informatiekanaal voor webwinkeliers en online ondernemers. Groot nieuws, harde kritieken, interessante interviews, vage roddels of onzinnig entertainment: op Webwinkel Weblog schuwen we niks. Zo lang het maar over ecommerce gaat, want dáár houden we van!

Wie zitten er achter Webwinkel Weblog?
De schrijvers van dit weblog zijn voornamelijk Dirkjan Vis en Henoch van Paesschen.

Dirkjan is al online actief sinds het Altavista-tijdperk van ver voor de dotcom-crash en is al meer dan een decennium eigenaar van internetuitgeverij Eurolutions. In het verleden heeft Dirkjan tientallen webwinkels mogen ontwikkelen als webdesigner en zodoende deed hij veel ervaring op met online shops. Maar gaandeweg veranderde zijn belangstelling en ging hij zich meer interesseren in de ecommerce-wereld an sich en de personen achter al die webwinkels.

Henoch werkt sinds 2011 voor Zietuwel (het bedrijf achter onder andere deze site) en heeft sindsdien honderden artikelen geschreven voor Webwinkel Weblog. Als internetredacteur met een afgeronde studie journalistiek weet hij zonder moeite het juiste nieuws te zoeken en te duiden. En als hij niet voor Webwinkel Weblog schrijft, dan levert hij Engelstalige ecommerce-berichten af op onze zustersite Ecommerce News.

Maaike is onze redacteur die menig evenement, netwerkborrel of awardshow afstruint en daar verslagen over schrijft. Met jarenlange ervaring in de journalistiek weet zij als geen ander wie ze moet interviewen om net dat ene nieuwtje eruit te peuteren.

Zietuwel hoeveel wij doen?
Als mensen aan Zietuwel denken, dan denken ze al snel aan het gelijknamige Twitter-accountvan Dirkjan of aan Webwinkel Weblog, maar Zietuwel is veel meer dan dat. Wij zitten ook achter de populaire ondernemerscommunity Webwinkel Forum en schrijven voor (online) ondernemers op onze website Ondernemen & Internet. Ook zijn wij de organisatoren van de Ecommercerun en timmeren we flink aan de internationale web met onze Engelstalige weblog Ecommerce News. Maar, zoals je ziet, ecommerce voert altijd de boventoon bij alles wat we doen!

Hoe neem ik contact op?
Als je contact wilt opnemen met ons, dan kan dat! Je kunt ons natuurlijk altijd elektronisch bereiken. Dat doe je door een mailtje te sturen naar redactie@webwinkelweblog.nl of door een tweet te sturen naar @Zietuwel.

Adres- en bezoekgegevens:
Zietuwel
T.a.v. Redactie Webwinkelweblog.nl
Kanaalweg 14K
3526 KL UTRECHT

KVK: 37102174 –  BTW-nummer NL187895594B01

Hoe kan ik adverteren op Webwinkel Weblog?
Het is mogelijk om op Webwinkel Weblog te adverteren door middel van advertenties. Dit kan met een leaderboard (728*90 pixels, zie de langwerpige advertentie bovenaan deze site) of een rectangle (150*150 pixels, zie het vierkante blok rechts op de site). Wij werken gewoonlijk op basis van vaste maandprijzen of op basis van CPM. Exclusiviteit op een positie voor een vaste periode is mogelijk. Neem contact met ons op voor de exacte details en voorwaarden.