Berichten over evenementen

Mollie

Win jij de eerste Meet Magento Awards?

Win jij de eerste Meet Magento Awards?In Nederland zijn we al enige tijd bekend met Meet Magento, het evenement waarbij de webwinkelsoftware Magento centraal staat. Dit jaar vindt het plaats op 27 en 28 mei en dan zullen ook voor de allereerste keer de Meet Magento Awards worden uitgereikt. Hiervoor aanmelden kan nog tot en met 24 april. Doe jij mee?

Verder lezen

Geplaatst op door eigen redactie in de rubriek evenementen met de trefwoorden ,

Sprekers E-commerce Live bekend

kaartje ecommerce liveOp 2 juni organiseert Emerce een nieuw ecommerce event. En hoewel het dus nog nooit heeft plaatsgevonden is het volgens de organisator wel al toonaangevend! Uiteindelijk zou de organisatie daar wel eens gelijk in kunnen krijgen gezien de goede sprekers, locatie en al ruim 600 geregistreerden voor het event. Wij zijn erbij en bieden jou ook graag een kaartje aan!

Verder lezen

Geplaatst op door eigen redactie in de rubriek evenementen

Wat is de beste nieuwe webwinkel van vandaag?

Beste Startende WebwinkelOp 26 maart vindt weer het Thuiswinkel Awards-gala plaats. Hét event met de grootste brancheprijzen. Verschillende rubrieken worden gedomineerd door de grotere jongens maar er is ook een award die juist op de nieuwkomers is gericht: De prijs voor de Beste Startende Webwinkel van het Jaar. Wat voor webwinkels maken hier zoal kans op en wat zijn hierin nu de laatste trends? 

Verder lezen

Geplaatst op door eigen redactie in de rubriek evenementen met de trefwoorden , , , ,