Berichten over marketing

Mollie

Beslist: ‘Investeren in webwinkels prioriteit’

Beslist.nl

De grootste vergelijkingssite van het land groeit momenteel hard. Zonder slag of stoot gaat het niet, maar het is goed te zien dat het lekker gaat bij het bedrijf. Al lijken ze zelf daar maar mondjesmaat tevreden over. “Met veel webwinkels kan het contact nog beter. Wij kunnen ze veel leren, en kunnen zelf ook veel leren van hen”, aldus de COO van het bedrijf. Verder lezen

Geplaatst op door eigen redactie in de rubriek marketing met de trefwoorden

Google Analytics-spam verwijderen

google analytics spam verwijderenGebruik jij Google Analytics in je webwinkel maar komen daar de laatste tijd erg veel verwijzende websites bij de referrals te staan? Domeinen als Semalt, Buttons-for-websites.com of allerlei andere reclamedomeinen spammen tegenwoordig er lustig op los. Gelukkig kun je daar sinds kort wel wat aan doen.

Verder lezen

Geplaatst op door eigen redactie in de rubriek marketing met de trefwoorden ,

GivaCard biedt webwinkels eigen klantenkaart

GivaCard, een aanbieder van cadeaukaarten voor online en offline winkels, is hard op zoek naar extra online partners en webwinkels. Recent sloot het een samenwerking met SEOshop waardoor webwinkeliers die daarop aangesloten zijn nu hun eigen kaarten in de webwinkel kunnen introduceren en de aanbieder is alweer hard op zoek naar de volgende partij. 

Verder lezen

Geplaatst op door eigen redactie in de rubriek marketing

Zonder personalisatie minder omzet

Zonder personalisatie minder omzetEngelse retailers zouden bijna 100 miljoen euro aan extra inkomsten mislopen doordat ze er niet inslagen om de shopervaring van consumenten te personaliseren. In het Verenigd Koninkrijk is het zelfs zo dat de helft van de consumenten aangeeft eerder voor een winkel te kiezen als die hen een goede persoonlijke ervaring aanbiedt.

Verder lezen

Geplaatst op door eigen redactie in de rubriek marketing met de trefwoorden