Logivert

LogiVert
LogiVert zag in 1998 het levenslicht en kan daarmee gezien worden als één van de eerste aanbieders van ecommerce-software. Het bedrijf begon als een handels- en promotietool voor boomkwekerijen en tuincentra. Vanaf 2004 begon het bedrijf zich breder te oriënteren en richtte het zich ook op andere branches in het midden- en kleinbedrijf.

Nieuws over LogiVert

Onze laatste nieuwsberichten over LogiVert zijn:

Eenmalige aanschaf

Oorspronkelijk werd de software via de reguliere retail verspreid. Zo werden hun cd’s met webwinkelsoftware onder andere verkocht in computerwinkels en andere fysieke locaties. Ook bij de online verkoop was de eenmalige aanschaf een van de speerpunten van de aanbieder.

LogiVert heeft lang webwinkelsoftware aangeboden voor eenmalige aanschafkosten, maar met het SaaS-platform Equinoxe kwam eind 2016 een einde aan het oude verdienmodel waarbij je eenmalig de software aanschaft.

Vanaf 2016 is LogiVert alleen als SaaS beschikbaar.

online retailer

Prezent Internet

Eind 2016 werd LogiVert overgenomen door Prezent Internet. Dit internetbureau biedt naast software-ontwikkeling ook domeinregistratie en online marketing. Sinds de overname zijn alle activiteiten van LogiVert ondergebracht bij Prezent Internet en hiermee is het bedrijf LogiVert komen te vervallen. Wel wil de nieuwe eigenaar het product verder laten ontwikkelen door het LogiVert-team dat is meeverhuisd.