Volg Webwinkel Weblog

Voorwaarden

Heb je schade ondervonden van het lezen van een artikel? Of ben je om een andere wijze benieuwd naar onze voorwaarden of welke aansprakelijkheid wij onszelf toedragen? Dan is de kans groot dat we je toch teleur moeten stellen.

Veel teksten zijn puur gebaseerd op eigen ervaringen van onszelf. Natuurlijk doen we ons uiterste best om het weblog van de meest juiste en actuele informatie te laten voorzien en vast niet alles zal onjuist zijn. Sterker nog, doordat wij al jarenlang in dit vak zitten en dagelijks met vele verschillende webwinkels werken denken we dat we echt wel een bepaalde meerwaarde moeten kunnen bieden aan zelfs de grote jongens op het gebied van online verkoop. Maar dat neemt niet weg dat wij gewoon mensen zijn.

Mensen met een mening, soms vierkante ogen. Regelmatig met een kater en helaas voor ons niet altijd even scherp. Fouten zullen zeker in onze teksten voorkomen. Haal je dan ook niets in je hoofd met betrekking tot het een (wetenschappelijk) feit maken van onze content.

(her)Gebruiken van teksten en/of afbeeldingen
We vinden het prachtig als mensen kunnen genieten van wat wij op de wereld hebben gezet. Het is voor ons een mooi compliment als men onze teksten wil gebruiken. De vraag of een bepaald stuk tekst gebruikt mag worden, zelfs voor commerciële activiteiten, staan we lang niet altijd negatief tegenover. Enkel is het pas toegestaan als wij dit schriftelijk duidelijk hebben toegezegd. Zonder toestemming op eigen houtje onze teksten gebruiken zullen we (juridisch) aanvechten.

Verdere schadelijke gevolgen
De enige gevolgen die wij kennen is niet anders dan van welke andere website dan ook. Ook onze website kan gehackt worden, zorgt voor stroom gebruik en levert soms zogenaamde cookies voor anoniem verzamelen van statistieken met een statistieken programma. Wij accepteren helaas niet zomaar elke soort van aansprakelijkheid dus vragen wij je vriendelijk dit zelf ook zoveel mogelijk te minimaliseren. Als je twijfelt over de veiligheid van onze website raden we je eigenlijk simpelweg aan deze dan maar niet te gebruiken. De enige voorwaarden die we wel durven te noemen zijn op het gebied van privacy wetgeving. Wij vragen  nooit om privacygevoelige informatie en gebruiken informatie die we van je kunnen krijgen, zoals je e-mail adres indien je ons per email benaderd e.d., niet ongevraagd voor marketingdoeleinden.

Verdere algemene voorwaarden
Voor voorwaarden welke nog niet genoemd zijn, zoals afspraken met adverteerders of andere eigenschappen van Eurolutions zelf, verwijzen wij je door naar onze algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden op www.Voorwaarden.net en gratis te raadplegen. Indien gewenst kunnen wij een exemplaar van onze algemene voorwaarden kosteloos toezenden.


Laatste reacties
Nu op het Webwinkel Forum
Vraag

Waarom bezoek jij Webwinkel Weblog?

  • Heb een webwinkel
  • Heb meerdere webwinkels
  • Werk bij een webwinkel
  • Bieden webwinkel software
  • Werk voor (een) webwinkel(s)
  • Wil graag een webwinkel
Interessante trefwoorden

McommerceEcommerceLanceringVrouwenCijfersNicheLudiekInspiratieAmazonTipsWebwinkelPopupstoreVerzendkostenWebwinkelsoftwareOnderzoekIdealPostnl