Kritiek

Wij zijn grote fans van ecommerce, maar soms komen we wel eens iets tegen waarbij we zo onze bedenkingen hebben. En aangezien we een onafhankelijke site zijn, zullen we zeker onze kritische mening met onze lezers delen. Dat soort artikelen scharen wij onder het kopje ‘kritiek’.

Nieuws over kritiek

Onze laatste nieuwsberichten over kritiek zijn:

Waarom kritiek?

Ecommerce News is een nieuwssite met eigen redactie, en eigen mening. De ecommerce-branche vinden we fantastisch, dus meestal lees je over allerlei zaken die wij inspirerend vinden, wat klanten ervaren of waar wij nieuwsgierig naar zijn. Maar soms komen we ook dingen tegen waar we minder van onder de indruk zijn.

We gaan stevige kritiek niet uit de weg.

Webshops die niet voldoen aan de wettelijke eisen, grote spelers die nep-reviews (laten) schrijven, slechte werkomstandigheden, het is maar een greep uit de misstanden in de ecommerce-sector. Ook die berichten gaan wij niet uit de weg. Hoewel het een minderheid van onze berichtgeving is, hebben we soms stevige kritiek.

Kritiek op webwinkels

Kritiek om van te leren

In onze kritische berichten komen soms ook bedrijfsnamen voor. We schrijven dit soort artikelen niet om op de persoon te spelen, maar hopen wel dat de desbetreffende speler en de ecommerce-branche in het algemeen er iets van leert of er iets mee doet. Dat komt de ecommerce immers alleen maar ten goede. Ook voor andere spelers in de branche kan het een wijze les zijn.

Vind je onze kritiek maar matig en ben je op zoek naar de echte mislukkingen? Bekijk dan eens de berichten die met klachten zijn getagd.